Koop uw droomhuis in 5 stappen

Een nieuwe woning of een nieuw huis kopen is een geweldige stap, waar veel bij komt kijken. Om het u niet moeilijker te maken dan het hoeft te zijn gaat Goed Geregeld Makelaardij samen met u op zoek naar uw droomhuis in Bemmel, Huissen, Elst en omgeving. Is de zoektocht geslaagd? Dan doen we er alles aan om de koop te sluiten. Dit doen we in vijf heldere stappen, voor een scherpe prijs, zonder rompslomp.

Kennismaken

Een woning aankopen doet u niet elke dag. Wij wel. Hoe we dat doen vertellen we u graag tijdens een kennismakingsgesprek bij u thuis. Maar belangrijker nog: u vertelt ons wat uw wensen zijn. Klikt het, dan gaan we voor u aan de slag. Kijkt u liever nog even verder? Even goede vrienden.

Zoeken

De huidige woningmarkt is zeker niet de makkelijkste. Woningen gaan als warme broodjes over de toonbank en zijn soms al verkocht voordat ze online staan. Begrijpelijk als u uw droomhuis online niet kunt vinden. Wij kunnen dat wel. Daarvoor schakelen wij ons locale netwerk in. Samen vinden we uw droomwoning zeker.

Bezichtigen

Hebben we een woning gevonden die bij u past? Dan gaan we samen op pad om het huis te bezichtigen. U kijkt of de woning u aanspreekt, wij kijken net even verder. We zien eventuele gebreken, vragen door als iets ons niet duidelijk is en we brengen de woning helemaal in kaart.

Onderhandelen

Ziet u uzelf al helemaal zitten in uw nieuwe woning of huis? Dan moet er snel worden gereageerd. Goed Geregeld Makelaardij voert de onderhandelingen voor u. Wij worden namelijk niet gehinderd door emoties en kunnen daardoor een echt scherpe en marktconforme aankoopprijs bedingen. Voor een vast, vooraf afgesproken bedrag.

De aankoop

De koop is gesloten, maar onze dienstverlening houdt daarmee niet op. Als u dat wilt, brengen we u in contact met een taxateur of een notaris. En natuurlijk controleren we de koopakte en geven we u graag een onafhankelijk financieel advies. De aankoop is geslaagd. Van A tot Z Goed Geregeld.