Gratis waardebepaling

Ook gehoord dat de huizen prijzen enorm gestegen zijn? Wilt u nu weten wat uw woning waard is? Wilt verhuizen omdat u dan eindelijk van die vervelende hoge rente af bent? Of misschien is de marktwaarde dusdanig gestegen ten opzichte van uw huidige hypotheekschuld waardoor u wellicht recht heeft op een veel lagere rente?

Op al deze vragen kunnen wij van Goed Geregeld Makelaardij in één gesprek geheel vrijblijvend snel antwoord geven. Wij zijn zowel gecertificeerd makelaar als Erkend hypotheekadviseur. Aan- verkoop- en financieel advies onder 1 dak. Goed geregeld noemen wij dat!

Wat is mijn huis waard?

Wat is een waardebepaling?

De waarde van uw huis kan door de jaren heen behoorlijk veranderen. Heeft u verbouwd? Zijn er veranderingen in uw buurt? En wat doet de huidige huizenmarkt? Bij een waardebepaling van uw huis brengen we de huidige waarde van uw huis in kaart. Allereerst bekijken we de locatie van uw huis. Woont u in een gewilde locatie? Grote kans dat uw huis meer waard is geworden! We kijken ook naar uw buurt, verbouwingen aan uw huis en eventueel achterstallig onderhoud. Zijn er nog speciale regels of voorwaarden van toepassing op uw huis? Ook die nemen we mee in de waardebepaling. Zo komen we tot een reële waarde van uw huis.

Waarvoor kan ik een waardebepaling laten doen?

Een waardebepaling van uw huis is natuurlijk noodzakelijk wanneer u uw huidige huis wilt verkopen voor een reële vraagprijs. Dit voorkomt teleurstellingen als het spel van vragen en bieden van start gaat en vergoot de kans op een snelle verkoop.

Zit u eigenlijk nog wel lekker in uw huidige huis? Ook dan kunt u gebruik maken van de gratis waardebepaling van Goed Geregeld Makelaardij. Blijkt uit de gratis waardebepaling dat de waarde van uw huis is gestegen? Dan heeft u waarschijnlijk recht op een veel lagere rente over uw huidige hypotheekschuld. Zeker het proberen waard, vinden wij.

Zullen we hier een keer over kletsen? Wij garanderen u dat u binnen 24 uur een afspraak heeft!

Laten we kennismaken