Uw financiering in 5 stappen geregeld

U heeft een woning op het oog? Of u overweegt te gaan verhuizen en wilt graag weten hoeveel u kunt lenen? In vijf heldere stappen verzorgt Goed Geregeld Makelaardij een maatwerk financiering. Betaalbaar en met heldere voorwaarden. En wist u dat u de koop of verkoop van uw huis ook gelijk bij ons kunt regelen? Dat is wel zo makkelijk.

Kennismaken

U bent benieuwd naar een financiering voor uw wensen? Ga dan eerst eens praten met onze financieel adviseur Michel van Goed Geregeld Makelaardij. Bij u thuis of bij ons op kantoor. Met een goede kop koffie of een lekkere kop thee. Altijd open en eerlijk. Samen bekijken we wat u wilt en wat kan. En of we elkaar aardig vinden.

Uw wensen

Als er een klik is gaan we aan de slag. Vertel ons waar u van droomt! Kopen in plaats van huren? Groter wonen? Lagere maandlasten of een andere hypotheekvorm? Uw wensen vormen altijd het uitgangspunt van onze financiële dienstverlening. Vertel ons wat u wilt en laat ons bekijken of uw wensen reëel zijn. En is dat niet zo? Dan hoort u het ook!

De mogelijkheden

Samen zoeken we uit hoeveel u kunt lenen, welke hypotheekvorm het beste bij u past en welke hypotheken de gunstigste voorwaarden hebben. Ook bekijken we wat er gebeurt als u bijvoorbeeld uw baan verliest of arbeidsongeschikt wordt. Kunt u dan de maandlasten nog wel betalen? Een financiering moet het u makkelijker maken, niet moeilijker. Dat gaan wij voor u regelen.

Advies

Als wij weten wat u wilt en wat mogelijk is, maken we een persoonlijke adviesrapport op. Daarin staat omschreven welke hypotheek het beste bij u, uw gezinssituatie, uw inkomen en uw toekomstverwachtingen past. Het rapport vormt een solide basis voor een weloverwogen keuze.

De financiering

Gaat u akkoord met de door ons geadviseerde hypotheek? Dan vragen wij de offerte voor u aan. Vervolgens begeleiden we de papieren afwikkeling en zowel de verkoop van uw huidige huis als het aankoopproces van uw nieuwe huis. U heeft nergens meer omkijken naar. Uw financiering is namelijk van A tot Z Goed Geregeld.