Verkoop uw woning in 5 stappen

Sluit uw huidige woning niet meer aan bij uw huidige situatie of woonwens? Tijd voor een nieuwe stap! Dat begint bij de verkoop van uw huidige woning. Een grote en belangrijke stap, die u samen met Goed Geregeld Makelaardij kunt zetten. In vijf heldere stappen verkoopt Goed Geregeld Makelaardij uw woning. Voor een eerlijke prijs, zonder gedoe.

Heeft u al een nieuwe woning op het oog? Dan is Goed Geregeld Makelaardij er ook om samen met u de koop van uw nieuwe droomhuis te realiseren.

Kennismaken

Wij komen bij u thuis. Om uw woning te bekijken, maar vooral om te kijken of het klikt. Tijdens de kennismaking zijn we direct eerlijk. Is verkopen inderdaad een goede keuze? Is uw woning wel verkoopklaar en is de prijs die u in gedachten heeft reëel? We hebben heel wat te bespreken.

Beoordelen

Als u heeft besloten uw huis te verkopen wilt u dit in de meeste gevallen zo snel mogelijk doen. Toch is het belangrijk om uw huis eerst goed onder het vergrootglas te leggen en eerlijk te beoordelen. Dat doen we heel secuur. We bekijken de wijk en straat waarin u woont, beoordelen de staat van onderhoud, meten alle ruimtes op en maken een lijst van extra’s die uw woning uniek maken. Vervolgens maken we professionele foto’s van uw woning, van binnen en van buiten. Zo is uw huis klaar voor de verkoop.

Presentatie

Goed Geregeld Makelaardij is aangesloten bij VBO vereniging van makelaars en taxateurs. Dat betekent dat uw woning op Funda wordt gepresenteerd. Wij plaatsen een verkoopbord en we bespreken de eventuele mogelijkheden die er zijn om uw woning extra onder de aandacht te brengen. Opvallend en aansprekend. Online en offline. Goed Geregeld Makelaardij heeft de tips in huis om uw huis zo snel mogelijk te verkopen.

Prijsbepaling

Misschien heeft u al een idee van de verkoopprijs, maar is deze prijs ook reëel voor de staat van uw woning en – niet geheel onbelangrijk – in de huidige woningmarkt? Goed Geregeld Makelaardij doet een realistische en gratis waardebepaling van uw huis. Vervolgens organiseren we een bezichtiging. Komen er kijkers? Dan leiden wij hen rond. Wordt er een bod gedaan, dan doen wij de onderhandelingen. En omdat wij het spel van vragen en bieden als geen ander kennen, komen we altijd snel tot de meest reële verkoopprijs voor uw woning.

Koop gesloten

Is de koop gesloten? Dan maken wij de koopakte op met daarin alle afgesproken voorwaarden. Op de dag van de notariële overdracht inspecteren we samen met de kopers nog eenmaal uw woning en nemen we de meterstanden op. De verkoop is geslaagd. Van A tot Z Goed Geregeld. Nu is het tijd voor de volgende stap: De aankoop van uw nieuwe huis! Ook daarin begeleiden we u graag en als u wilt, regelen we zelfs uw financiering.