Over ons

Goed geregeld. Wel zo prettig!

Een makelaar en een financieel adviseur onder één dak? Goed geregeld, vinden wij. Want het succesvol aankopen of verkopen van een woning kan nu eenmaal niet zonder een gedegen financieel advies. U krijgt dan ook met ons beiden te maken; André van Ast en Michel Kathmann. Samen goed voor meer dan 40 jaar ervaring in de makelaardij en financiële dienstverlening. Ons team wordt aangevuld door Chantal Kramer, officemanager en assistent makelaar.

Kiezen voor Goed Geregeld Makelaardij begint met een goed gesprek. Bij u thuis of bij ons op kantoor. Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek? Bel ons dan, wij garanderen dat we binnen 24 uur bij elkaar aan tafel zitten om kennis te maken. De kosten nemen wij voor onze rekening.

U kent ze wel, die rooskleurige verhalen over snel verkopen, goedkoop aankopen en de meest gunstige financiering. In de praktijk vallen ze vaak tegen. Daarom doen wij het anders. Wij beloven geen gouden bergen en bouwen geen luchtkastelen. Maar we zorgen er voor dat de aankoop, verkoop of financiering van uw woning gewoon goed geregeld wordt. Dat is wel zo prettig!

Laten we kennismaken

Kijk ook eens wat onze klanten over ons zeggen! Lees onze recensies op Funda!